Na novo zgrajen kamp vam ponuja pravi počitek v neokrnjeni naravi. Kamp je opremljen s prostorom za postavljanje šotorov in parkiranje avtodomov. V okolici kampa pa najdete veliko naravnih in kulturnih znamenitosti.

Kampiranje na kmetiji

Doživeti dan, noč ali počitnice v neokrjeni naravi, kjer vam dobro jutro zaželijo konji, kravice, ptički, prašički, mali in veliki, je nekaj kar se vam lahko zgodi na naši kmetiji.

Na kmetiji je v letošnjem letu zaživel kamp za avtodome in šotore. Na voljo je razkošen travnik za postavljanje šotorov ali parkirišče za avtodome. Sprejmemo 6 do 8 avtodomov in 4 šotore. Hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Kamp je primeren tako za družine z majhnimi otroki kot tudi z malo večjimi. Tisti brez otrok pa si lahko pri nas privoščijo počitek in užitek.

Iz centra Kopra se z avtomobilom pripeljete do nas le v 20. minutah. V naši okolici je na voljo več pohodniških poti in znamenitosti slovenske Istre. Več o kulturnih in naravnih znamenitostih si preberite na spletni strani naše krajevne skupnosti.

Trgovina se nahaja v sosednji vasi, v Gračišču, le 2 kilometra od nas.

Opremljenost kampa na kmetiji

Na prostoru za kampiranje je tudi priročna zunanja kuhinja s prostorom za pomivanje posode, s štedilnikom, žarom in hladilnikom. 

Kampiranje je torej prilagojeno tudi kolesarjem in motoristom, saj je zunanja kuhinja na kmetiji opremljena z gospodinjskimi pripomočki in kuhinjsko posodo, kot so lonci, krožniki, kozarci, jedilni pribor in drugo.

Zraven kampa se nahajajo tudi nove sanitarije s tuši, previjalnico za otroke, pralnim strojem in stojalom za sušenjem perila.

Cenik kampiranja za leto 2022

Veljavnost cenika od 20.6.2022 dalje. Sprejemamo tudi turistične bone!

Rezervirajte svoj termin v kampu

Koledar zasedenosti kampa

Galerija slik kampa

Naš recept za uspeh je marljivost in prijazen nasmeh.