Na novo zgrajen kamp vam ponuja pravi počitek v neokrnjeni naravi. Kamp je opremljen s prostorom za postavljanje šotorov in parkiranje avtodomov. V okolici kampa pa najdete veliko naravnih in kulturnih znamenitosti.

Kampiranje na kmetiji

Doživeti dan, noč ali počitnice v neokrjeni naravi, kjer vam dobro jutro zaželijo konji, kravice, ptički, prašički, mali in veliki, je nekaj kar se vam lahko zgodi na naši kmetiji.

Na kmetiji je v letošnjem letu zaživel kamp za avtodome in šotore. Na voljo je razkošen travnik za postavljanje šotorov ali parkirišče za avtodome. Sprejmemo 6 do 8 avtodomov in 4 šotore. Hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Kamp je primeren tako za družine z majhnimi otroki kot tudi z malo večjimi. Tisti brez otrok pa si lahko pri nas privoščijo počitek in užitek.

Iz centra Kopra se z avtomobilom pripeljete do nas le v 20. minutah. V naši okolici je na voljo več pohodniških poti in znamenitosti slovenske Istre. Več o kulturnih in naravnih znamenitostih si preberite na spletni strani naše krajevne skupnosti.

Trgovina se nahaja v sosednji vasi, v Gračišču, le 2 kilometra od nas.

Opremljenost kampa na kmetiji

Na prostoru za kampiranje je tudi priročna zunanja kuhinja s prostorom za pomivanje posode, s štedilnikom, žarom in hladilnikom. 

Kampiranje je torej prilagojeno tudi kolesarjem in motoristom, saj je zunanja kuhinja na kmetiji opremljena z gospodinjskimi pripomočki in kuhinjsko posodo, kot so lonci, krožniki, kozarci, jedilni pribor in drugo.

Zraven kampa se nahajajo tudi nove sanitarije s tuši, previjalnico za otroke, pralnim strojem in stojalom za sušenjem perila.

Cenik kampiranja za leto 2021

Veljavnost cenika od 1.6.2021 dalje. Sprejemamo tudi turistične bone!

Galerija slik kampa

Naš recept za uspeh je marljivost in prijazen nasmeh.